joi, 14 iulie 2016

Nevasta singura acasa

Jumatatea mea s-a hotarat sa-si ia un mini-concediu cu baietii, prin Delta, la pescuit. In apararea lui, asta dupa ce si-a facut si datoria de sot iubitor cu o vacanta surpriza in... Costinesti... eh, bine si asa... pana la aia de care stiu de prin septembrie, in Grecia :).

Asadar, dimineata, in timp ce imi savuram cafeaua in mijlocul patului, singura-singurica, imi faceam planuri  pentru astazi si urmatoarele trei zile: ud gradina dimineata si seara, spal, calc...chestii de gospodina :).

Mi-am dat seama la un moment dat ca planetele nu s-au aliniat cum am vrut eu...ce sa fac, chiar nu-i vina mea ca pe la ora 16.30 planurile de pe ziua de azi inca nu incepusera sa se deruleze. Eram tot in varful patului, de data asta cu un castron de pepene galben rece in brate, gandindu-ma ca daca imi pun putin ambitia si fundul in miscare voi reusi pana pe la 12  noaptea sa o scot la capat cu toate si sa termin ce mi-am propus. 


Am mai butonat telecomanda o perioada si m-am oprit la o emisiune unde niste fetite se certau pe un manelist, ca aia s-a culcat cu el si e al ei, ca ailalta cica il avea deja de ceva vreme (pe bune?!!! emisiunile astea ar trebui criptate ca programele porno).
Am reusit, din pura curiozitate (ca sunt fff curioasa si nu as putea sa spun ca a iesit bine intotdeauna), sa ma uit cateva minute la duelul buzelor injectate - evident, am ajuns la concluzia ca in mod cert nu au avut si nici nu vor avea vreodata un IQ operational. 

Stiu, e mult pana ma ridic din pat, apoi totul va fi bine...e ora 19, ce repede a trecut!!!...eee, hai ca ma mobilizez...oare mai am timp ca azi sa mai dau si cu aspiratorul???!!! Restul oricum se reporteaza pentru ziua de maine...daca o sa am timp, bineinteles, intrucat pentru maine am programata deja o sesiune de shoping de la care absolut, dar absolut sigur, nu o sa ma abat.






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu